Psychologův blog Boris Štepanovič

Blog

Dodržet a pokračovat v novoročních předsevzetích není jednoduché. Příčin může být více. Nesnáze jsou přirozené a potkává se s nimi téměř každý. Dokonce je tomuto jevu věnovaný Den slabé vůle.

Neoprávněné obavy z nedostatku času, pokud nepřerostly do těžko ovladatelné úzkosti nebo paniky, lze zvládnout prací s vlastními myšlenkami.

Soucit, přílišné emoce, pocity bezvýznamnosti. I o tom je kniha „Přivítejte nevítané – umění soucitu v bezcitném světě“. Doporučuje soukromý psycholog v Praze.

Soukromý psycholog a psychoterapeut upozorňuje na tlak médií a jejich negativní vliv na náladu, prožívání a celkově psychickou pohodu.

Soukromý psycholog na Praze 1 ve spolupráci s časopisem Kreativ nabízí tvořivou bilanci nebo plánování roku pro zlepšení psychické pohody.

Emoce smutku může být užitečná tím, že pomáhá vyrovnat se se ztrátami v životě, upozorňuje soukromý psycholog a psychoterapeut v Praze.

Profesionální soukromý psycholog v Praze se musí neustále vzdělávat ve svém oboru a věnovat se aktuálním poznatkům o psychických potížích, jako je např. trauma.

Krize středního věku může přijít neočekávaně kolem 40. nebo 50. narozenin. Vyvolávají ji životní události jako ztráta blízkých či obavy z nemoci.

Zvládněte stres a nedostatek času! Objevte osvědčené tipy na uklidnění myslí, péči o sebe a radostné chvíle. Zpomalte tempo a zažijte vlastní přístup k životu!

Soukromý psycholog komentuje situace, kdy se muž zhroutí nebo kdy partnerka vydělává více než partner, a přidává tipy na lepší komunikaci nejen v partnerství.